- See more at: http://blogtimenow.com/blogging/automatically-redirect-blogger-blog-another-blog-website/#sthash.auAia7LE.dpuf گاهك: Quick update

سه‌شنبه، مهر ۲۷، ۱۳۸۹

Quick update

اين شيوه‌ي مرغ‌پزون را با مواد جديدي امتحان كرده‌ام و طعمش عالي از آب در آمده است. تغيير بزرگي نيست. فلفل دلمه‌اي و قارچ و كدو را حذف كرده‌ام و به جايش سيب‌زميني‌هاي كوچك (با پوست) و قارچ اضافه كرده‌ام. ضمنن آبغوره را هم جايگزين آب‌نارنج كرده و ميزان فلفل سياه را افزايش داده‌ام. باقي مراحل تغييري نكرده است. اين هم عكسش پس از آماده شدن:

2cqbrec.jpg (420×269)

بدويد مرغ‌پزون راه بيندازيد٬ پيش از آن‌كه دير شود!

۵ نظر:

  1. یکمی هم کره روی مرغ بذاری تا تا اروم به خوردش بره خوشمزه ترش می کنه.بوی دارچین هم اگه اضافه کنی تمام خونه رو بر میداره،مست می کنه ساکنانشو
    ن.م

    پاسخحذف
  2. آشپزباشی اعظم، نمیشه هم قارچ رو حذف کرد و هم اضافه کرد! در ضمن اضافه کردن مواد ترش موقع پختن غذا، یه کمی طعم اون رو به تلخی می بره، خصوصا اگر با مواد تند هم مخلوط شده باشه. برای همین بهتره موقع صرف غذا روش ریخته بشه.
    دارچین رو در بهترین حالت مثل نمک، باید چند دقیقه قبل از کشیدن غذا به اون زد و اگر همراه غذا پخته بشه، هم رنگش رو سیاه میکنه و هم طعم خوبی نمیده

    پاسخحذف
  3. یک نکته ی زیباشناسی! سعی کن همه ی مواد رو به یک شکل ببری و کمپوزیسیون رنگیش رو رعایت کنی! مثلا اگر من می خواستم این رو بپزم، سیب زمینی رو خلال، پیاز ها رو هم دراز، با یکی دو تا هویج هم اندازه ی سیب زمینی ها برای رنگ نارنجی، و نخود فرنگی یا جعفری تازه رو هم برای رنگ سبز اضافه می کردم.(غلبه با رنگ زرد و کرم سیب زمینی و مرغ) آخر سر هم با سس قرمز تند یا معمولی یک تاش رنگی روی کل بشقاب میرفتم! البته این تنها در صورتیه که به علت کمبود وقت، سالاد و مواد جانبی نباشه وگرنه با حذف عناصر سبز، سالاد گوجه-جعفری با زیتون سیاه هم خوب می شد، نظرت چیه؟

    پاسخحذف